Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00
Language:
 • en
 • sv
 • fi
» Till Aaro Solutions

Utbildningar

Ju bättre du kan AARO, desto mer uppskattar du dess funktioner, logik och möjligheter!

 • AARO Grundutbildning

Vi vill att alla som använder AARO ska kunna utnyttja AARO-systemet till sin fulla potential. Därför erbjuder vi regelbundet en ständigt aktuell grundutbildning under två heldagar, i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Grundutbildningen gör deltagaren effektivare och självgående och är en utmärkt inskolning för alla som önskar få en större förståelse för systemet. Grundutbildningen hålls även vid alla våra nyimplementationer.

» Ladda hem beskrivningen av AARO Grundutbildning som produktblad (PDF, öppnas i nytt fönster)


 • AARO Systemadministration

Denna kurs är bra för dig som är ny som systemadministratör i AARO eller behöver uppdatera dina kunskaper. Kursen brukar ligga schemalagd i anslutning till AARO Grundutbildning.


 • AARO Lease

Den här utbildningen är skapad för dig som ska börja använda AARO Lease. Vi går igenom hur man registrerar leasingkontrakt och hur man tar fram rapporter och analyserar informationen.

Utbildningen innehåller dels specifik funktionalitet för AARO Lease, och dels viss grundfunktionalitet i AARO som du behöver för att kunna använda AARO Lease, till exempel hur du lägger upp bolag och perioder.

Se detaljerat kursinnehåll här.

» Read more about AARO Lease (in English) (Pdf, opens in new window)


 • Fördjupningskurser – Analys och Legal fördjupning

Våra kurser Legal fördjupning i AARO och Analys i AARO är speciellt intressanta för dig som jobbat ett tag i AARO och vill utveckla och fördjupa dina systemkunskaper ytterligare.

» Ladda hem beskrivningen av Legal fördjupning i AARO som produktblad (PDF, öppnas i nytt fönster)

» Ladda hem beskrivningen av Analys i AARO som produktblad (PDF, öppnas i nytt fönster)


 • Deltautbildningar

I vår deltautbildning går vi igenom de stora nyheterna i den senaste versionen av AARO (AARO20):

 • PowerPoint-generator där du kan du infoga enstaka rapporter eller ett helt Dashboard med bibehållen livekoppling i en PowerPoint-presentation.
 • Report Subscription där du skapar rapportpaket som kan distribueras enligt ett schema eller på begäran till AARO-användare, baserat på deras individuella rättigheter i AARO.
 • Dashboard har fått en rad nya funktioner för både workflows och rapporter.
 • ”Owned Company” kan nu definieras som inrapporteringsbegrepp, vilket gör det enklare att stämma av mellan rapporterad investering i dotterbolag och data i förvärvsregistret.
 • Summan av data i markerade celler i en rapport syns nu i en sidfot på skärmen, vilken också fungerar som knapp för att visa fler statistikvärden.

» Här kan du läsa mer om AARO20 (PDF, öppnas i nytt fönster).


 • Toolboxutbildningar

Toolbox är tilläggsfunktioner, exempelvis AARO Integrator, AARO Word Reporter och AARO PowerPoint Generator, som går att addera till alla versioner av AARO. Väljer ni att installera en tilläggsfunktion från Toolbox erbjuder vi en passande utbildning.


 • Skräddarsydda utbildningar

Självklart kan vi sätta ihop skräddarsydda utbildningar, antingen kopplade till AARO eller andra typer av utbildningar inom koncernrapportering och koncernredovisning.


» Läs mer om innehållet i kurserna.
» Se alla kommande kursdatum i utbildningsschemat.


Praktisk information och anmälan

Anmälan till samtliga utbildningar görs via e-post till utbildning@aaro.se senast en vecka före aktuellt utbildningsdatum.

Pris för deltagande är 6 000 kr per person och utbildningsdag.

Pris för Legal fördjupning är 3 000 kr per person och utbildningsdag.

Eventuell avbokning måste ske minst en vecka före kursstart. Om avbokning sker senare debiteras 50 % av avgiften. Vid avbokning senare än 48 timmar före kursstart debiteras full avgift.

Utbildningarna hålls vanligtvis i våra lokaler (på följande adresser), men kan vid behov även hållas i kundens lokaler:

Stockholm: Aaro Systems utbildningslokaler, Kungsbron 21, plan 3 (en trappa ner från gatuplan).
Malmö: Stortorget 13 B (ev. annan plats meddelas innan respektive utbildning).
Göteborg: Meddelas vid anmälningsbekräftelse.