Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - +46 (0) 8-505 930 00
Language:
  • en
  • sv
  • fi
» Till Aaro Solutions

Utbildningar

Ju bättre du kan AARO, desto mer uppskattar du dess funktioner, logik och möjligheter!

AARO Grundutbildning

Vi vill att alla som använder AARO ska kunna utnyttja AARO-systemet till sin fulla potential. Därför erbjuder vi regelbundet en ständigt aktuell grundutbildning under tre heldagar, i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Grundutbildningen gör deltagaren effektivare och självgående och är en utmärkt inskolning för alla nya AARO-systemadministratörer eller för dig som önskar få en större förståelse för systemet. Grundutbildningen hålls även vid alla våra nyimplementationer.

På utbildningen går vi igenom vad man behöver kunna för att självständigt administrera de viktigaste delarna av AARO, såsom hantering av konton, inrapporteringsformulär, periodhantering, användarbehörigheter, hur du skapar en legal och operativ struktur och mycket mer. Vi informerar även om nyheter i kommande versioner av AARO.

I utbildningens alla delar varvas teorin med praktiska övningsexempel där du själv jobbar med verktygen och funktionerna direkt i vår utbildningsmiljö.

» Ladda hem och läs mer i vårt produktblad om AARO Grundutbildning (PDF, öppnas i nytt fönster).

Fördjupningskurser – analys och legal fördjupning

Våra kurser Legal fördjupning i AARO och Analys i AARO är speciellt intressanta för dig som jobbat ett tag i AARO och vill utveckla och fördjupa dina systemkunskaper ytterligare, eller för dig som vill ta del av alla de senaste verktygen och funktionerna.
Under dessa fördjupningskurser informerar vi även om nyheter i senaste versionen av AARO.

» Ladda hem beskrivningen av Legal fördjupning i AARO som produktblad (PDF, öppnas i nytt fönster).

» Ladda hem beskrivningen av Analys i AARO som produktblad (PDF, öppnas i nytt fönster)

Deltautbildningar

I våra deltautbildningar går vi igenom ny funktionalitet och specifika förändringar som tillkommit mellan olika versioner av AARO, exempelvis vid uppgradering från en äldre version av AARO, till den allra senaste. Vi presenterar de stora nyheterna i den senaste versionen av AARO (AARO19):

  • PowerPoint-generator där du kan du infoga enstaka rapporter eller ett helt Dashboard med bibehållen livekoppling i en PowerPoint-presentation.
  • Report Subscription där du skapar rapportpaket som kan distribueras enligt ett schema eller på begäran till AARO-användare, baserat på deras individuella rättigheter i AARO.
  • Dashboard har fått en rad nya funktioner för både workflows och rapporter.
  • ”Owned Company” kan nu definieras som inrapporteringsbegrepp, vilket gör det enklare att stämma av mellan rapporterad investering i dotterbolag och data i förvärvsregistret.
  • Summan av data i markerade celler i en rapport syns nu i en sidfot på skärmen, vilken också fungerar som knapp för att visa fler statistikvärden.

» Här kan du läsa mer om AARO19 (PDF, öppnas i nytt fönster).

Toolboxutbildningar

Toolbox är olika versions-obundna tilläggsfunktioner, exempelvis Excel Formula Builder och AARO Integrator, som går att addera till alla versioner av AARO Baspaket. Väljer ni att installera en tilläggsfunktion från Toolbox erbjuder vi en passande utbildning.

AARO IT-administration

En halvdagsutbildning i komponenterna som utgör AARO (databas, applikationsserver och konsolidator), där vi förklarar hur CPV-uppgraderingar genomförs på ett säkert sätt. Kursen vänder sig till it-tekniker/it-ansvarig personal.
Under utbildningspasset får deltagarna genomföra en CPV-uppgradering av AARO i en virtuell miljö.

Skräddarsydda utbildningar

Självklart kan vi sätta ihop skräddarsydda utbildningar, antingen kopplade till AARO eller andra typer av utbildningar inom koncernrapportering och koncernredovisning.


Praktisk information och anmälan

Anmälan till samtliga utbildningar görs via e-post till utbildning@aaro.se senast en vecka före aktuellt utbildningsdatum.

Pris för deltagande är 6 400 kr per person och utbildningsdag. Lunch och kaffe är inkluderat i priset.

Eventuell avbokning måste ske minst en vecka före kursstart. Om avbokning sker senare debiteras 50 % av avgiften. Vid avbokning senare än 48 timmar före kursstart debiteras full avgift.

Utbildningarna hålls vanligtvis i våra lokaler (på följande adresser), men kan vid behov även hållas i kundens lokaler:

Stockholm: Aaro Systems utbildningslokaler, Kungsbron 21, plan 3 (en trappa ner från gatuplan).
Malmö: Stortorget 13 B (ev. annan plats meddelas innan respektive utbildning).
Göteborg: Meddelas vid anmälningsbekräftelse.

» Läs mer om INNEHÅLLET i kurserna.
» Se alla kommande kursdatum i UTBILDNINGSSCHEMAT.