Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - 505 930 00
Language:
  • en
  • sv
  • fi

Karriär

Söker du en verklig utmaning? På Aaro Systems får du chansen att jobba med den komplexa verkligheten hos landets största koncerner – ett arbete som ställer stora krav på dig, men som framförallt är fantastiskt utvecklande och roligt.

På Aaro Systems jobbar idag 62 specialister inom ekonomi, systemutveckling och projektledning. Våra kontor ligger i Stockholm, Malmö, Kalix, Riga och Nairobi. Företaget har sedan starten haft en kraftig tillväxt och nu 2017 har vi över 160 koncerner som använder AARO för sin koncernrapportering, och av OMX Stockholmsbörsens Large Cap Lista, använder 20 % av koncernerna AARO.

Den höga kompetensen hos medarbetarna är vår viktigaste framgångsfaktor – det är vi alla överens om på Aaro Systems. Våra kunders komplexa behov förutsätter välutbildade och kvalificerade medarbetare med en utpräglad ansvarskänsla och lyhördhet.

Att arbeta på Aaro Systems innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar. Samarbete, tillit till kollegorna och förståelse för de olika kompetenser som behövs inom företaget är dessutom minst lika viktigt som ditt engagemang för den egna uppgiften.

Lediga tjänster

Låter det spännande? Vi söker alltid vassa talanger med systemintresse och erfarenhet från koncernredovisning och ekonomistyrning, samt programutveckling.

Just nu söker vi efter en vass koncernredovisare till Stockholmskontoret: