Användarkonferens 2019

Senare i höst drar vi igång årets användarkonferens-turné. Save the date!

Premiär blir det i Göteborg den 26/11, följt av Malmö den 27/11 och vi avslutar i Stockholm den 28/11. Boka upp i kalendern det datum som passar dig bäst.

Under våra 30 år på marknanden har våra kunders synpunkter och feedback på AARO följt med som en röd tråd. Så kommer vi självklart fortsätta, i minst 30 år till.

Med det i åtanke har vi valt DIALOG som årets konferenstema. Vi vill att du som deltagare och kund ska känna dig mer delaktig i konferensen och själv bidra med input och frågor som driver konferensen framåt. Du kan själv vara med och välja vilka ämnen som du vill att vi tar upp.

Tanken är att en större delaktighet i själva konferensen bidrar till kunskapsutbyte och kompetensutveckling, både utifrån allas spontana frågor och åsikter och även utifrån det inbjudna talare berättar om. Tillsammans skapar vi en utvecklande, spännande och kreativ användarkonferens som ger mer än att bara sitta och lyssna. Självklart kommer vi också premiärvisa AARO21.

Visst låter det spännande?

Vad skulle just DU vilja lyssna på? Eller prata om?

Kryssa i de ämnen som intresserar dig mest. De förslag som fått flest röster kommer vi att ta upp! Kryssa också gärna i den stad du troligtvis kommer delta i.

Vi ser fram emot en intressant och kompetensutvecklande användarkonferens som lyser upp höstmörkret.

– Göteborg, tisdag 26 november
– Malmö, onsdag 27 november
– Stockholm, torsdag 28 november.

(Länk för anmälan till konferensen kommer i ett senare skede.)