Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - 505 930 00
Language:

Support

Genom Aaro Systems supportfunktion har du tillgång till löpande stöd online. I bokslutstider kan vår support vid behov även vara i beredskap kvällar och helger. 

Supporten på Aaro Systems är vår absoluta spjutspets när det kommer till systemkompetens. Medarbetarna har dessutom många års erfarenhet från koncernredovisning och ekonomistyrning från stora börsbolag.

Alla våra kunder har rätt till support enligt vår basnivå. Det finns också möjlighet att komplettera med specifika avtal för utökad onlinesupport, beredskap eller telefonsupport.

Utbildningar

Ju bättre du kan AARO, desto mer uppskattar du dess funktioner, logik och möjligheter!

AARO Grundutbildning
Vi vill att alla som använder AARO ska kunna utnyttja AARO-systemet till sin fulla potential. Därför erbjuder vi regelbundet en ständigt aktuell grundutbildning under tre heldagar, i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Grundutbildningen gör deltagaren effektivare och självgående och är en utmärkt inskolning för alla nya AARO-systemadministratörer eller för dig som önskar få en större förståelse för systemet. Grundutbildningen hålls även vid alla våra nyimplementationer.

På utbildningen går vi igenom vad man behöver kunna för att självständigt administrera de viktigaste delarna av AARO, såsom hantering av konton, inrapporteringsformulär, periodhantering, användarbehörigheter, hur du skapar en legal och operativ struktur och mycket mer. Vi informerar även om nyheter i kommande versioner av AARO.

I utbildningens alla delar varvas teorin med praktiska övningsexempel där du själv jobbar med verktygen och funktionerna direkt i vår utbildningsmiljö.

Grundutbildning – produktblad

Fördjupningskurser
Våra kurser Legal fördjupning i AARO och Analys i AARO är speciellt intressanta för dig som jobbat ett tag i AARO och vill utveckla och fördjupa dina systemkunskaper ytterligare, eller för dig som vill ta del av alla de senaste verktygen och funktionerna.
Under dessa fördjupningskurser informerar vi även om nyheter i senaste versionen av AARO.

Legal fördjupning i AARO – produktblad
Analys i AARO – produktblad

Deltautbildningar
I våra deltautbildningar går vi igenom ny funktionalitet och specifika förändringar som tillkommit mellan olika versioner av AARO, exempelvis vid uppgradering från en äldre version av AARO, till den allra senaste.

Toolboxutbildningar
Toolbox är olika versions-obundna tilläggsfunktioner, exempelvis Excel Formula Builder och AARO Integrator, som går att addera till alla versioner av AARO Baspaket. Väljer ni att installera en tilläggsfunktion från Toolbox erbjuder vi en passande utbildning.

AARO IT-administration
En halvdagsutbildning i komponenterna som utgör AARO (databas, applikationsserver och konsolidator), där vi förklarar hur CPV-uppgraderingar genomförs på ett säkert sätt. Kursen vänder sig till it-tekniker/it-ansvarig personal.
Under utbildningspasset får deltagarna genomföra en CPV-uppgradering av AARO i en virtuell miljö.

Skräddarsydda utbildningar
Självklart kan vi sätta ihop skräddarsydda utbildningar, antingen kopplade till AARO eller andra typer av utbildningar inom koncernrapportering och koncernredovisning.

Läs mer om INNEHÅLLET i kurserna.
Läs om när kurserna hålls i UTBILDNINGSSCHEMAT.

Praktisk information

Anmälan till samtliga utbildningar görs via e-post till utbildning@aaro.se senast en vecka före aktuellt utbildningsdatum.

Pris för deltagande är 6 000 kr per person och utbildningsdag. Lunch och kaffe är inkluderat i priset.

Eventuell avbokning måste ske minst en vecka före kursstart. Om avbokning sker senare debiteras 50 % av avgiften. Vid avbokning senare än 48 timmar före kursstart debiteras full avgift.

Utbildningarna hålls vanligtvis i våra lokaler (på följande adresser), men kan vid behov även hållas i kundens lokaler:

Stockholm: Aaro Systems utbildningslokaler, Kungsbron 21, plan 3 (en trappa ner från gatuplan).
Malmö: Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7A.
Göteborg: Meddelas vid anmälningsbekräftelse.