NYHETER

International webinar about AARO and new features in AARO18

Don’t miss this opportunity to participate in a real-time webinar about AARO, features in AARO18 and two of our Toolbox products, on November 22!

As a customer, or recipient of a special invite, you are welcome to register and participate in the event. The webinar …

Läs mer »

Fantastiskt trevlig och lyckad användarkonferens 2016!

Årets användarkonferens under två dagar i Stockholm blev vår bästa hittills! Så känner i alla fall vi, och vi hoppas att alla som deltog också hade det trevligt och fick ut riktigt mycket nytta av både dag ett och två.

Under dag 1 presenterade vi …

Läs mer »

Claes Norberg om framtiden inom IFRS, Malmö 30/8

Höstens första seminarium i Malmö gick av stapeln tisdag den 30/8. Föreläsare var Claes Norberg från Svenskt Näringsliv, som talade om IFRS tre kommande standarder; IFRS 9 Financial instruments, IFRS 15 Revenue och IFRS 16 Leases. Han berättade också hur koncerner kan påverkas av dessa …

Läs mer »

Kundstocken växer!

Alvesta Energi – Småländska Alvesta Energi levererar el, värme och bredband till Alvesta kommun med omnejd.

Heimstaden – Ett av Sveriges ledande privata bostadsfastighetsbolag som erbjuder trivsamma och centrala boenden i en mängd tillväxtregioner i Danmark och hela Sverige, från Skellefteå i norr till Ystad …

Läs mer »

På gång inom IFRS, talare Claes Norberg

Det är alltid något på gång inom IFRS och framför oss har vi nu införandet av tre stora standarder; IFRS 9, IFRS 15 och IFRS 16, som alla tre kommer att påverka koncernredovisningen på olika sätt. ‎

Torsdagen den 21 april bjöd vi in till …

Läs mer »

Moderaket väljer AARO

Vi välkomnar vår första kund i modeindustrin – Stockholmsbaserade Acne Studios.
Acnelogga
Grundaren och creative directorn Jonny Johansson har kombinerat sitt intresse för fotografi, konst, arkitektur och samtida kultur till ett modehus och designmärke som sticker ut.

I kollektionerna ingår kläder för herr och dam med …

Läs mer »

Nytillkomna kunder!

CLX Networks – Erbjuder mobilkommunikationskanaler inom messaging, röst och data via olika enheter, till globala företag.

Garo – Utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen.

Humlegården – Fastighetsföretag i länsförsäkringsgruppen som förvärvar, förädlar och förvaltar …

Läs mer »

Ny marknad!

Vi välkomnar vår första kund på en helt ny marknad – Italien!

König har sin bas vid Comosjön i norra Italien, alldeles intill de italienska alperna.

König producerar olika typer av snökedjor för lastbilar, snöröjningsfordon, traktorer, grävare, truckar och off road-fordon som behöver ta sig …

Läs mer »

Sex nya koncerner har valt AARO

Car-o-Liner – Global leverantör av teknologiskt avancerad krockskade- och reparationsutrustning för fordonsindustrin.

CTEK – Konstruerar, utvecklar och producerar batteriladdare som används av många av världens mest aktade bil- och motorcykeltillverkare.

Imtech – Ett av Nordens största installationsföretag inom elektrisk ingenjörskonst, värme, VVS och ventilation.

San

Läs mer »

Många ville höra Hamish Mabon berätta om fallgropar

Tisdagen den 24 november bjöd vi in till frukostseminarium om fallgropar i koncernens kassaflöde. Seminariet blev väldigt lyckat. Deltagarna fick veta mycket om undvikande av fallgropar i koncernens kassaflöde, i en presentation som hölls av huvudtalare Hamish Mabon från Ernst & Young (EY).

Därefter visade …

Läs mer »

Så påverkas ni av den nya IFRS-standarden för intäktsredovisning

Den nya standarden, IFRS 15, som EU-parlamentet antagit i år, innebär ett nytt tankesätt gällande intäktsredovisning och kommer att ställa företag inför en mängd tolknings- och implementeringsfrågor.

Vår expert inom IFRS, Ulla Moberg, som hållit många seminarier och diskussionsföredrag i ämnet – senast på Aaro …

Läs mer »

Mycket lyckat seminarium i Nairobi!

Den 27 oktober bjöd Aaro East Africa Ltd och vår partner i Östafrika, KPMG, gemensamt in till ett frukostseminarium.

På seminariet lanserades AARO och vi presenterade vårt samarbete med KPMG. Samarbetet innebär att Aaro Systems och KPMG ska samverka i arbetet med marknadsföring och försäljning …

Läs mer »

Spännande, intensiv och lyckad användarkonferens!

Under tre spännande, intensiva dagar träffade vi en mängd kunder på årets användarkonferens 2015 i Malmö, Göteborg och Stockholm. Deltagarna fick se den senaste versionen av AARO (AARO17) premiärvisas, och även prova de olika nyheterna och förbättringarna själva, direkt i systemet.

Under dagen berättade våra …

Läs mer »

Fruktsamt samarbete!

Vår nya kund Froosh är ett svenskt företag som vill göra det lättare för alla att få i sig nyttiga vitaminer från frukt, bär och grönsaker. De skapar egna fruktblandningar i en mängd olika smaker, lätta att dricka ur återvinningsbara glas- och pappersförpackningar.

Froosh ingår …

Läs mer »

Aaro Systems på ICPAK-mässan i Kenya

I slutet av maj besökte Aaro Systems organisationen ICPAK:s (Institutet för auktoriserade revisorer i Kenya) årliga mässa tillsammans med kollegor och medlemmar i organisationen från vårt kontor i Nairobi.

ICPAK är en sammanslutning av auktoriserade revisorer i Kenya. Dess uppgift är att samordna aktiviteter och …

Läs mer »

Miniturné med frukostseminarium om AARO16 och integration

Nyligen genomförde vi en miniturné som möjliggjorde för fler kunder att träffa oss och höra lite mer om AARO16, affärsnyttan med data-integration in till AARO, och våra verktyg AARO Integrator II och Drillthru.

Det första seminariet på temat integration till AARO hölls i Stockholm den …

Läs mer »

Ny tjänst – rekrytering av expertis inom koncernredovisning

Aaro Systems lanserar nu en helt ny tjänst inom rekrytering, som effektiviserar er rekryteringsprocess och sparar er mycket tid och arbete.

Tillsammans med rekryteringsfirman Vitavia har vi etablerat ett unikt samarbete där vi bistår både kunder och andra intresserade bolag med marknadens enda rekryteringsverksamhet …

Läs mer »

Nytillkomna kunder under första kvartalet 2015

Under kvartal 1 har fyra nya kunder i varierade branscher valt AARO. De är:

Absolent – Tillverkare av filterutrustningar för rening av processluft åt industrin.
Duni – Erbjuder dukningskoncept och tillbehör.
Euroflorist – Blomsterförmedling över hela Sverige och utomlands.
Pierce – E-handelsoperatör inom motorcykel- och …

Läs mer »

Trevligt frukostseminarium om syftet med våra utbildningar

Den 25 mars hade vi ett mycket lyckat och trevligt frukostseminarium för chefer och andra med ansvar för kompetensen hos sina AARO-användare, om syftet med våra utbildningar.

Vi presenterade syftet med att löpande låta personal gå våra utbildningar inom olika delar av AARO och gav …

Läs mer »

AARO vs. Hyperion Enterprise

En onsdag i mars bjöd vi in intresserade prospects på frukost och berättade om AARO och fördelarna med att migrera från Hyperion Enteprise till AARO.

Vi berättade och visade AARO:s fördelar gentemot Hyperion Enterprise, till exempel AARO:s rapportgenerator, som gör data tillgängligt på ett så …

Läs mer »