NYHETER

AARO tar för sig på fler marknader

Vi har fått en ny kund i Nederländerna, Brink Group B.V. Brink Group är marknadsledande inom utveckling och produktion av dragkrokar för bilar. Huvudkontoret för Brink Group ligger i Staphorst, Nederländerna.
Vi har nu kunder med huvudkontor i nio länder. Förutom Sverige är det Finland, …

Läs mer »

Nyöppnat konferenscenter på våning 3!

I slutet av förra året öppnade vi vårt nya konferenscenter på Kungsbron 21. Konferenslokalerna är helt nya och består av två konferensrum samt en hörsal, där våra utbildningar, frukostseminarier och andra aktiviteter numera äger rum. Lokalerna ligger på våning 3 (en trappa ner från gatuplan) …

Läs mer »

Nya kunder 2014

Under 2014 har följande koncerner valt AARO som sitt systemstöd för sin koncernrapportering och verksamhetsuppföljning: Skånska Byggvaror, Humana, B & B TOOLS, Norco Spectra Group, Logent, Ratos, mySafety Försäkringar, Elite Hotels och Brenderup, samt två internationella koncerner med huvudkontor i Nairobi – AAR (hälso- och …

Läs mer »

LYCKAD ANVÄNDARKONFERENS 2014

Tack kunder, kollegor och talare för en mycket lyckad användarkonferens!

Aaro Systems användarkonferens 2014

Läs mer »

Bolidens årsredovisning rankad som bäst i världen

Vi vill gratulera vår kund Boliden som i ”Report Watch Annual Report on Annual Reports 2014” blev rankade som nummer ett, av totalt 400 företag från hela världen.

Läs Report Watch rapporten

Läs Bolidens årsredovisning

Läs mer »

2014 års användarkonferens

Måndagen den 29 september 2014 är det dags för Aaro Systems efterlängtade årliga användarkonferens, där vår allra senaste version av AARO – AARO16 – släpps och presenteras live!

Vi leder fördjupningspass och rundabordsdiskussioner

På årets IFRS Symposium den 24 september i Stockholm, leder Aaro Systems fördjupningspass och rundabordsdiskussioner på temat ”Utmaningar för koncernredovisningsfunktionen – yrkesroll, IFRS-standarden och systemstöd”.

Ulla Moberg, vår expert i IFRS, tar upp frågeställningar kring redovisningschefens roll, hur du förutsäger hur nya standarder kommer …

Läs mer »

Frukostseminarium om Nyheterna i AARO version 15

Nu bjuder vi in våra kunder till vårens första frukostseminarium.

Med detta frukostseminarium vill vi inspirera och informera för att få er att dra nytta av alla de funktioner och möjligheter som finns i AARO15.

Frukostseminariet hålls på tre orter; Malmö, Göteborg och i Stockholm.…

Läs mer »

Kassaflödet i AARO?

Dags att se över kassaflödet? Börja med att flytta det in i AARO.
Vikten av god cash management behöver knappast påtalas. Oavsett om du har redan har kassaflödet i AARO eller behöver processeffektivisera så vill vi hjälpa dig.

För er som ännu inte har kassaflödet …

Läs mer »

Vd:n har ordet

Ett år går fort när man har roligt. Snart har hela 2013 passerat och det är dags för reflektion. En av årets höjdpunkter var användarkonferensen den 30:e september. Där hade vi många givande dialoger med er om hur ni vill att vi och produkten AARO …

Läs mer »