Följ oss på Twitter och LinkedIn
Ring oss på 08 - 505 930 00
Language:
  • en
  • sv

Ledningen

Jörgen Persson, VD, Aaro Systems

Jörgen Persson

Jörgen Persson, VD

Jörgen har varit aktiv i företaget sedan 1994 och har arbetat både som konsult, utvecklingschef och VD.

”Att vår kundstock har dubblerats de senaste fem åren, och att 20 % av företagen på OMX Stockholm Large Cap-listan har AARO som sitt konsolideringsverktyg, betyder att vi gör saker rätt.”

 

 

Jonas Aaro, utvecklings- och produktchef, Aaro Systems

Jonas Aaro

Jonas Aaro, Utvecklings- och produktchef

Grundare av Aaro Systems och har även arbetat som konsult och VD.

”Att jobba nära kunden och ständigt utveckla produkten och kundens processer tillsammans, har varit grunden för oss på Aaro Systems. Våra kunder ska känna att de har det bästa systemstödet på marknaden.”

 

 

Johan Baarsen, produktledning, Aaro Systems

Johan Baarsen

Johan Baarsen, Produktledning

Tidigare utbildnings- och supportchef på Aaro Systems. Johan har även jobbat som konsult, projektledare och har en lång bakgrund som controller på Ericsson, där han haft AARO som stöd i sitt dagliga arbete.

Ansvaret för produktledning innebär att han i samråd med utvecklingsavdelningen och marknaden ska säkerställa att framtida utveckling och funktionstillämpning blir så optimal och uppskattad som möjligt.

 

 

Emelie Carlsson, utbildnings- och supportchef, Aaro Systems

Emelie Carlsson

Emelie Carlsson, Utbildnings- och supportchef

Emelie är civilingenjör från KTH och har arbetat på Aaro Systems sedan 2008 med primärt fokus på support och produktkvalitet.

”Kvalitet i våra utbildningar och i vår support är en viktig del i att skapa största möjliga värde för dig som kund hos Aaro Systems. Jag vill att vår support ska vara den självklara samtalspartnern när frågor och funderingar om AARO dyker upp och att vi på ett effektivt sätt kan hjälpa dig få ut mer nytta ur systemet.”

 

 

Helene Sjödin, konsultchef, Aaro Systems

Helene Sjödin

Helene Sjödin, Konsultchef

Helene har på Aaro Systems haft roller både som ekonomikonsult, account manager och projektledare, och var innan dess controller och corporate financial controller på Ericsson. Med sin breda kunskap om AARO kan hon som konsultchef rollsätta, initiera, driva och slutföra alla typer av projekt med van hand.

”Min ambition är att fortsätta leverera utifrån de högt ställda kraven på kompetens och tillgänglighet som våra kunder efterfrågar.”

 

 

Annette Melkstam, ekonomiansvarig, Aaro Systems

Annette Melkstam

Annette Melkstam, Ekonomiansvarig

Annette är ekonom med mångårig erfarenhet inom både ekonomi och AARO. De senaste tio åren har hon arbetat med fokus på licensförsäljande bolag. På Aaro Systems är en del av hennes uppgifter att snabba upp och säkra rutiner, både internt och mot kund.

”Både siffror och människor som jobbar med dem ligger mig varmt om hjärtat. Att kunna bidra till att både få nöjda kunder och nöjd personal är viktiga höjdpunkter i mitt arbete.”