Ledningen

 

Jörgen Persson

Jörgen Persson, VD

Jörgen har varit aktiv i företaget sedan 1994 och har arbetat både som konsult, utvecklingschef och VD.

”Att vår kundstock har dubblerats de senaste fem åren, och att 20 % av företagen på OMX Stockholm Large Cap-listan har AARO som sitt konsolideringsverktyg, betyder att vi gör saker rätt.”

 

 

Jonas Aaro

Jonas Aaro, Utvecklings- och produktchef

Grundare av Aaro Systems och har även arbetat som konsult och VD.

”Att jobba nära kunden och ständigt utveckla produkten och kundens processer tillsammans, har varit grunden för oss på Aaro Systems. Våra kunder ska känna att de har det bästa systemstödet på marknaden.”

 

 

Johan Baarsen

Johan Baarsen, Produktledning

Tidigare Utbildnings- och supportchef på Aaro Systems. Har även jobbat som konsult, projektledare och har en lång bakgrund som controller på Ericsson, där han haft AARO som stöd i sitt dagliga arbete.
Ansvaret för produktledning innebär det att han i samråd med utvecklingsavdelningen och marknaden ska säkerställa att framtida utveckling och funktionstillämpning blir så optimal och uppskattad som möjligt.

 

 

Emelie Carlsson

Emelie Carlsson, Utbildnings- och supportchef

Emelie är civilingenjör från KTH och har arbetat på AARO Systems sedan 2008 med primärt fokus på support och produktkvalitet.

”Kvalitet i våra utbildningar och i vår support är en viktig del i att skapa största möjliga värde för dig som kund hos Aaro Systems. Jag vill att vår support ska vara den självklara samtalspartnern när frågor och funderingar om AARO dyker upp och att vi på ett effektivt sätt kan hjälpa dig få ut mer nytta ur systemet”.

 

 

Inge Larsson

Inge Larsson, Konsultchef

Verksam inom IT- och konsultbranschen sedan mitten av 70-talet, bland annat på Cap Gemini. Han har även jobbat tillsammans med Jonas Aaro innan Aaro Systems grundades.

”Att hålla alla kunder nöjda, och att säkra ett långsiktigt samarbete, gör att vi utvecklas tillsammans. Vi vill hjälpa kunderna att effektivisera deras processer och frigöra dyrbar tid i deras tuffa tidplaner.”